Voorstellen

Mijn naam is Linda Nijsen-Zandbergen, trotse en enthousiaste mama van twee meisjes.

Darmtherapeut, orthomoleculair therapeut, 3Care specialist, Vitalfeld therapeut, NES therapeut, Oerslank therapeut, gewichtsconsulent, sportconsulent,  personal trainer, sportinstructrice.

Woorden die onder andere op mij van toepassing zijn; enthousiast, geïnteresseerd, idealistisch, toegewijd, doorzetter, energiek, leergierig, positief

Hiermee weet je in ieder geval al iets over mij, wat ook belangrijk is, want ik ben ervan overtuigd dat een therapie grotere kans heeft om te slagen als de klik tussen therapeut en cliënt er is.

De vraag aan jou; welke vorm van therapie past bij je? Stel jezelf die vraag want er is tegenwoordig zo enorm veel aanbod als het gaat om aanvullende zorg. Je hebt de luxe om te kiezen! Ideaal enerzijds en… enorm verwarrend anderzijds, want wat voor de één het ‘Walhalla’ is, brengt de ander, met de nodige frustraties, niet verder.

Zelf zie ik de reguliere- en complementaire zorg als een bundeling van krachten. Waarom moeten kiezen voor een smalle weg als een bredere benadering ook mogelijk is? Nog nooit heeft men zoveel keus en vrijheid gehad als het gaat om het optimaliseren van de gezondheid. Een groot keuzepakket waarin het overzicht weleens lastig blijkt en er vaak een scheiding ontstaat tussen de verschillende invalshoeken.

Toch hoeft het één het ander naar mijn idee absoluut niet uit te sluiten. Sterker nog; geweldig dat de reguliere wetenschap al zoveel heeft bereikt, enorm waardevol zijn de eeuwenoude inzichten omtrent gezondheid en van onschatbare waarden zijn hedendaagse, aanvullende laboratorium onderzoeken.

Kortom; naar mijn idee kunnen beiden goed hand in hand gaan waarbij verhoging van de kwaliteit van leven en optimalisatie van de gezondheid, doelstelling zijn.

En, aangezien dit mijn doel als therapeut is voor mijn cliënten, werk ik graag samen met andere therapeuten, diëtisten en artsen als dit nodig blijkt.

Bij medische klachten is het altijd wenselijk eerst de huisarts en eventueel specialist te bezoeken.

Als orthomoleculair therapeut en als darmtherapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG, Maatschappij ter Bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde, zodat, afhankelijk van jouw polis, een deel van het consult vergoed wordt.

Via deze link vind je meer informatie over de verschillende zorgverzekeraars waar de MBOG connecties mee heeft.

Toegewijd aan jouw Gezondheid!