Referenties

“Darmklachten, lees jarenlang, beïnvloeden je dagelijkse welbevinden op een onplezierige manier. Een ietsiepietsie teveel buikvet om me net lekker bij te voelen. En nog wat andere kleine ehhh aandachtspuntjes.
Linda kan al luisterend goed inschatten hoe verbetering aan te  brengen bij deze verzoeken. Gericht onderzoek en daarna ondersteuning met een dieet, aangepast op mijn omstandigheden en wensen. En uiteraard ook met medicamenten omdat het lichaam tijdelijk ondersteuning nodig heeft. 
Wat ik echter net zo belangrijk vind is de persoonlijke en zeer vriendelijke ondersteuning. Haar enthousiasme en vertrouwen gaven mij nog meer kracht om anders met mezelf om te gaan.
Natuurlijk behoeft dit tijd om eraan gewend te raken. Logisch. Maar snelle resultaten gaven aan dat we op de goede weg zaten. Nu een half jaar later kan ik terugkijken op een zeer fijne samenwerking en een beter functioneren van mijn lichaam.
Kortom, hier zit een zeer blij en tevreden klant van Linda.
Linda was er altijd om vragen te beantwoorden. Zij deed haar gedeelte van het verhaal met verve. Aan mij om dat voort te zetten.”

“Jaren van buikpijn, misselijk zijn, darmklachten, altijd maar moe en nog veel meer gerelateerde klachten en klachtjes waar ik niet over uit zal wijden. Ik heb heel wat middelen geprobeerd, artsen gezien en onderzoeken gehad. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Linda als een soort laatste redmiddel en nu is er eindelijk significante verbetering. Na wat onderzoeken heeft Linda een behandelplan opgesteld en na een tijdje merkte ik de verandering. Sindsdien zijn mijn klachten sterk verminderd. Na een half jaar ben ik ook begonnen met het 3care programma, wel op mijn “eigen manier” maar ook dat levert meer energie en een algemeen goed voelen op. Van altijd bezig zijn met naar een energieker onbezorgder leven….Bedankt Linda voor jouw hulp, meedenken en het vertrouwen!!”
CH


“Mijn streven was om 10 kilo af te vallen. Omdat ik vanaf mijn 12de diabetes type 1 heb, was afvallen in het verleden vaak een uitdaging. Minder eten leidde tot wisselende suikerwaardes. Hoge en lage bloedsuikerwaardes wisselde elkaar in sneltreinvaart af.

De motivatie om af te willen vallen zat in het feit dat ik in 2014 een donornier ontvangen heb. 46 jaar diabetes had zijn tol geëist.

Inmiddels kwamen bij mij via de media de berichten binnen over de goede resultaten die mensen met diabetes type 2 hadden. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat dit soort berichten mij soms irriteerde. Voor mijn gevoel waren de afstotingsmedicijnen die ik voor de donornier slik de oorzaak van een gewichtstoename van 10 kilo. Daarnaast is diabetes type 1 m.i. complexer dan diabetes type2.

Ondanks dat ik geen liefhebber ben van groenten, ben ik in oktober toch begonnen met het volgen van het 3care gezondheidsprogramma. Vol enthousiasme kan ik zeggen dat ik heerlijk gegeten heb. Inmiddels ben bijna 9 kilo afgevallen.

Het laatste wat ik wil is om mensen die er alles aan doen om af te vallen met een euforie verhaal te irriteren. Maar bij mij heeft het dieet bijgedragen aan prachtig gereguleerde bloedsuikers. Hierbij maak ik wel de kanttekening dat ik naast een insulinepomp recent twee keer een zogenaamde eilandjes van Langerhans transplantatie heb gekregen. Deze eilandjes in combinatie met de weinige koolhydraten van het 3care gezondheidsprogramma hebben bij mij het beoogde resultaat opgeleverd.
PF


“We hebben het afgelopen jaar hele goede slagen gemaakt en laatst nog complimenteerde mij iemand, die ik al zeker 1,5 jaar niet meer gezien had, hoe goed ik er uitzag ;-)).
En ik voel me ook echt heel erg goed. Mijn maag en darmen zijn vele malen verbeterd en de andere voeding en jouw adviezen en voedingssupplementen hebben dat voor elkaar gekregen.”

J.vBI


“Onze dochter van zes was al ruim een jaar aan het kwakkelen toen we bij Linda terechtkwamen. Van een kind dat nooit ziek was, was ze veranderd in een kwetsbaar poppetje dat alles kreeg dat kwam aanwaaien en er ook steeds vervelende complicaties bij kreeg. Brochitis, keelonsteking, eindeloos verkouden en steeds maar weer wéken hoesten. Inmiddels waren ook haar amandelen verwijderd omdat die zo enorm gezwollen waren dat ze er ‘s nachts ernstige apneu van had. Ze had weinig energie, vond naar school gaan een opgave en was snel onzeker en gekwetst.

Na drie behandelingen bij Linda had ik het gevoel dat ik mijn ‘oude kind’ weer terug kreeg! Langzaamaan kreeg mijn dochtertje meer energie, de verkoudheden werden minder, de complicaties bleven weg! Het afgelopen half jaar is ze nauwelijks meer ziek of verkouden geweest. De glans kwam in haar oogjes terug, en ze veranderde in een stevige zelfverzekerde eerste klasser!

Linda is een enorm lieve, warme en spirituele vrouw die met veel zorg en betrokkenheid haar werk doet!”
YW


“Het was voor mij de eerste keer, dat ik kennis maakte met een orthomoleculair therapeut. Wat ik prettig vond is dat je een hele persoonlijke benadering hebt. Er wordt niet alleen naar de klachten geluisterd, maar ook naar zaken die spelen in je leven en wellicht mede verantwoordelijk kunnen zijn voor de klachten die je hebt.

Al snel kreeg ik mijn energie weer terug en voelde ik me daardoor ook al veel beter in mijn vel zitten. Ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en mezelf een ander eetpatroon aan te leren. Al met al, was het voor mij zeer zinvol en heb ik er veel aangehad.”
SE


“Gedurende een half jaar 5 maal, Linda Zandbergen bezocht. Ik vond; deskundigheid, warmte èn oprechte interesse.

‘In balans gebracht’, zo voel ik mij. En nog steeds!”
SB


“Linda heeft mij geholpen mijn ‘energie-niveau’ op peil te brengen. Eerst grondig onderzoek door middel van diverse testen (bloed/darmen) en op basis daarvan ondersteuning door middel van diverse gerichte (voedings)supplementen. Al met al geruime tijd bij Linda ‘in behandeling’ geweest en dat al zeer tot tevredenheid. Linda is overigens niet alleen deskundig, maar bovendien een zeer prettige persoonlijkheid.”
TB


“In verband met wat darmklachten ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij daarbij zou kunnen helpen en ben terecht gekomen bij Linda. Ik voel mij prettig bij Linda en besloot met haar in zee te gaan.

Eerst heeft Linda aan de hand van degelijk onderzoek diagnoses gesteld en op basis daarvan worden diverse mineralen/vitaminen voorgeschreven. In overleg wordt een behandelschema opgesteld, waarbij Linda de vinger aan de pols houdt en waarop door haar ook steeds wordt bijgestuurd. Linda heeft mij professioneel
geholpen, zij kan goed luisteren en weet dat zodanig te interpreteren dat zij op die manier lichamelijke klachten op juiste wijze weet te verhelpen. 

Feitelijk heb ik geen (noemenswaardige) klachten meer, maar omdat ik het prettig vind ga ik toch met zekere regelmaat bij Linda langs voor controle.”
TJ