Global diagnostics

Aangezien ik altijd op zoek ben naar innovatie en hoe mensen het best te kunnen ondersteunen, werk ik ook met Global Diagnositics.

Global Diagnostics is een product van Vitatec uit Zwitserland, dat gebaseerd is op de essentiële Vitalfeld-technologie. Een methode voor het meten, analyseren en behandelen van fysieke en energetische structuren, met als doel inzicht te krijgen in de oorzaak van klachten en daar direct een passende behandeling op te geven.

Bovendien kunnen er vroegtijdige verstoringen van energetische en fysiologische aard worden gesignaleerd, nog voordat er klachten ontstaan. 

Kortom; Preventie is hier een sleutelwoord ofwel; gun jezelf een APK, ook als je geen klachten hebt, maar meer inzicht wilt in de status van jouw gesteldheid.

 Global Diagnostics is een energetisch meet- en behandelsysteem. Het behoort tot de meest geavanceerde en vooruitstrevende technologische meet- en behandelsystemen ter wereld. 

 Sinds 1993 werken artsen en therapeuten in veel Europese landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, met dit systeem.

Een consult met Global diagnostics bestaat uit 3 onderdelen:

Meting

Analyse en advies

Behandeling

De behandeling met het meetapparaat reguleert het herstellend vermogen, activeert verminderde lichaamsfuncties en bevordert het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam.

De meting vindt plaats via elektroden aan de binnenkant van de voeten of van de polsen en is geheel pijnloos.

Global Diagnostics is een geavanceerd technisch meetsysteem dat beschermd wordt door een octrooi. Het is geclassificeerd als een medisch hulpmiddel en goedgekeurd en gecertificeerd door het Ministerie van Volksgezondheid van de Europese Unie (CE).

Let op: Zwangerschap, pacemaker of ander hart ondersteunend apparaat, kunstgewrichten of orgaantransplantatie zijn, uit pure voorzorg, contra indicaties voor het afnemen van een meting met Global Diagnostics.

Quantum Analyser

Deze niet belastende meetmethode is handig en eenvoudig te gebruiken om het lichaam te meten op de actuele staat van energetisch welzijn.

Deze niet belastende meetmethode is handig en eenvoudig te gebruiken om het lichaam te meten op de actuele staat van energetisch welzijn. In slechts 6 minuten kunnen we het functioneren van het lichaam vanuit verschillende perspectieven van de energetische gezondheid in beeld brengen. De magnetische resonantie analyse verzamelt via een zwak magnetisch veld, frequentiesensoren en energievelden van het menselijk lichaam via de handgrip-sensor. De mate waarin die trillingsfrequenties resoneren, geven bepaalde waarden aan. Kortom; elektromagnetische golven zenden dus signalen door het menselijk lichaam en geven de specifieke toestand weer van het menselijk lichaam op een bepaald moment.De test omvat 250 parameters in 36 groepen. Voor elke parameter wordt een uitleg gegeven en vaak enkele algemene suggesties om het probleem op te lossen. Onder andere, de conditie van het cardiovasculaire systeem, het skeletstelsel, het functioneren van organen, cholesterol, hemotoxine, vitaminen, mineralen, vetzuren, sporenelementen, zware metalen, allergieën.

De Quantum Resonance Magnetic Analyzer meet het magnetische veld van de menselijke cellen op basis van bioresonantie en radionika. Een geavanceerde softwaretoepassing analyseert het resultaat. Voor elke parameter worden de normwaarden gegeven en de afwijking daarvan, grafisch en in cijfers. Binnen enkele minuten geeft deze test inzicht in de tekortkomingen van de absorptiecapaciteit van het lichaam.

De methode is gebaseerd op analyse- en therapieprocedures, die over het algemeen geen relatie hebben met de erkende methodes van de reguliere geneeskunde. Alle verklaringen over gevolgen, eigenschappen en effecten zijn gebaseerd op empirische gevonden resultaten. 

De Quantum Analyser moet gezien worden als handig hulpmiddel, wat een globaal energetisch beeld geeft van het menselijk lichaam. Het is als hulpmiddel goed in te gebruiken bij bijvoorbeeld de intake. De metingen zijn niet bedoeld als vervanging van een zorgvuldige medische verzorging en gelden alleen als referentie. Zeker niet als diagnostische conclusie. De uitslagen bieden samen met de gegevens van het intake-gesprek een basis  voor verder onderzoek en behandeling.

Nutri Energetic System

Nutri-Energetic System® (NES) is een methode om inzicht te krijgen in jouw gezondheid en om deze te verbeteren. In de NES therapie wordt de eeuwenoude oosterse geneeswijze gecombineerd met westerse inzichten in een modern technologisch systeem waarbij de zwakke schakels in jouw gezondheid worden gemeten.

NES behandelt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau en kan jouw eigen, eventueel reeds, gestarte proces versnellen en verstevigen. Het doel van NES therapie is jouw zelfgenezend vermogen te stimuleren, waardoor klachten verminderen of worden opgeheven.

Jouw lichaamsveld wordt hierbij gelezen door een uiterst geavanceerd meetinstrument. Na een vraaggesprek leg je je hand op dit meetinstrument, dat sterk aandoet als een grote computermuis. Vervolgens wordt het programma via de computer gestart waarna de uitslag direct met jou wordt besproken.

De meting is efficiënt, pijnloos en zonder risico, voor zowel volwassenen als kinderen. Binnen enkele seconden worden 145 tests van verschillende gezondheidsindicatoren afgenomen.

Na de meting wordt er een behandeling geadviseerd. Een NES behandeling bestaat uit het innemen van druppels, infoceuticals genaamd. Iedere infoceutical is afgestemd op een specifieke blokkade en neemt deze blokkade weg. Tijdens een consult kan het proces al worden gestart met behulp van de miHealth.

NES is effectief gebleken bij veel uiteenlopende klachten.

Ook mensen die hun vitaliteit en gezondheid in het algemeen willen verbeteren of mensen die hun persoonlijke ontwikkelingsproces willen versterken en ondersteunen, kunnen goed worden geholpen door middel van deze methode.

Laboratorium onderzoek

Binnen mijn praktijk bied ik verschillende onderzoeken aan om oorzaken van klachten op te sporen, zaken uit te sluiten en de behandeling efficiënt in te zetten. Zo werk ik met ontlastingsonderzoek, speekselonderzoek en bloedonderzoek.

Hiervoor krijg je een pakket mee naar huis, met een duidelijke gebruiksaanwijzing om het betreffende onderzoek thuis uit te voeren. 

Het onderzoeksmateriaal kun je zelf opsturen naar het laboratorium.

De resultaten van het onderzoek worden binnen drie weken aan mij teruggekoppeld, waarna we een afspraak maken om de uitslag met elkaar door te nemen en het behandelplan hier verder op aan te passen.