NES – Nutri-Energetic System

Nutri-Energetic System® (NES) is een  methode om inzicht te krijgen in jouw gezondheid en om deze te verbeteren. In de NES therapie wordt de eeuwenoude oosterse geneeswijze gecombineerd met westerse inzichten in een modern technologisch systeem  waarbij de zwakke schakels in jouw gezondheid worden gemeten. NES behandelt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau en kan jouw eigen, eventueel reeds, gestarte proces versnellen en verstevigen.

Het doel van NES therapie is jouw zelfgenezend vermogen te stimuleren, waardoor klachten verminderen of worden opgeheven.

Jouw lichaamsveld wordt hierbij gelezen door een uiterst geavanceerd meetinstrument. Na een vraaggesprek leg je je hand op dit meetinstrument, dat sterk aandoet als een grote computermuis. Vervolgens wordt het programma via de computer gestart waarna de uitslag direct met jou wordt besproken.

De meting is efficiënt, pijnloos en geheel zonder risico, voor zowel volwassenen als kinderen. Binnen enkele seconden worden 145 tests van verschillende gezondheidsindicatoren afgenomen.

Na de meting wordt de behandeling bepaald. Een NES behandeling bestaat uit het innemen van druppels, infoceuticals genaamd. Iedere infoceutical is afgestemd op een specifieke blokkade en neemt deze blokkade weg.

NES is onder andere effectief gebleken bij veel uiteenlopende klachten.

Ook mensen die hun vitaliteit en gezondheid in het algemeen willen verbeteren of mensen die hun persoonlijke ontwikkelingsproces willen versterken en ondersteunen, kunnen goed worden geholpen door middel van deze methode.