Aanbod

Werkwijze

Eerste consult
Tijdens het eerste consult zal ik een uitgebreide anamnese afnemen, ofwel vraaggesprek, om een zo goed en volledig mogelijk beeld te hebben van jouw klachtenpatroon en jou als persoon te leren kennen, om zo een holistische benadering te kunnen toepassen in de behandeling.

Op basis van deze anamnese bepaal ik een behandelroute welke bij jouw klachten en bij jou als persoon dient aan te sluiten. Verder stel ik duidelijke doelen op om in de vervolgconsulten de beoogde doelstellingen tussentijds te evalueren, eventueel bij te sturen en de focus op vooruitgang te houden.

Afhankelijk van de klachten adviseer ik aanvullend laboratorium onderzoek. Als mogelijk werk ik hierin graag samen met de huisarts of specialist. Voor meer informatie over de onderzoeken, klik hier.
Naast het uit laten voeren van onderzoeken, kan ik ook gebruik maken van het NES systeem of de quantum analyzer. Voor meer informatie over het NES systeem, klik hier.

Vervolgconsulten

Afhankelijk van de uitkomst van de anamnese worden verschillende vormen van therapie gecombineerd om elkaar te versterken. Orthomoleculaire ondersteuning en voedingsadviezen worden in ieder consult meegenomen. Meer informatie over  orthomoleculaire ondersteuning vind je hier.

Per consult neem ik ruim de tijd, waardoor je goed je verhaal kwijt kunt wanneer hier behoefte aan is. Uit ervaring blijkt dat dit gesprek op zich, onderdeel te zijn van de therapie.

De meeste behandelingen nemen vijf sessies in beslag. Dit is afhankelijk van jouw klachten, de duur van de klachten en het gewenste resultaat.