Referenties

“We hebben het afgelopen jaar hele goede slagen gemaakt en laatst nog complimenteerde mij iemand, die ik al zeker 1,5 jaar niet meer gezien had, hoe goed ik er uitzag ;-)).
En ik voel me ook echt heel erg goed. Mijn maag en darmen zijn vele malen verbeterd en de andere voeding en jouw adviezen en voedingssupplementen hebben dat voor elkaar gekregen.”

J.vBI

“Onze dochter van zes was al ruim een jaar aan het kwakkelen toen we bij Linda terechtkwamen. Van een kind dat nooit ziek was, was ze veranderd in een kwetsbaar poppetje dat alles kreeg dat kwam aanwaaien en er ook steeds vervelende complicaties bij kreeg. Brochitis, keelonsteking, eindeloos verkouden en steeds maar weer wéken hoesten. Inmiddels waren ook haar amandelen verwijderd omdat die zo enorm gezwollen waren dat ze er ‘s nachts ernstige apneu van had. Ze had weinig energie, vond naar school gaan een opgave en was snel onzeker en gekwetst.

Na drie behandelingen bij Linda had ik het gevoel dat ik mijn ‘oude kind’ weer terug kreeg! Langzaamaan kreeg mijn dochtertje meer energie, de verkoudheden werden minder, de complicaties bleven weg! Het afgelopen half jaar is ze nauwelijks meer ziek of verkouden geweest. De glans kwam in haar oogjes terug, en ze veranderde in een stevige zelfverzekerde eerste klasser!

Linda is een enorm lieve, warme en spirituele vrouw die met veel zorg en betrokkenheid haar werk doet!”
Y. Wolda

“Het was voor mij de eerste keer, dat ik kennis maakte met een orthomoleculair therapeut. Wat ik prettig vond is dat je een hele persoonlijke benadering hebt. Er wordt niet alleen naar de klachten geluisterd, maar ook naar zaken die spelen in je leven en wellicht mede verantwoordelijk kunnen zijn voor de klachten die je hebt.

Al snel kreeg ik mijn energie weer terug en voelde ik me daardoor ook al veel beter in mijn vel zitten. Ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en mezelf een ander eetpatroon aan te leren. Al met al, was het voor mij zeer zinvol en heb ik er veel aangehad.”
S. Elzenga

“Gedurende een half jaar 5 maal, Linda Zandbergen bezocht. Ik vond; deskundigheid, warmte èn oprechte interesse.

“In balans gebracht”, zo voel ik mij. En nog steeds!”
S. Boelens

“Linda heeft mij geholpen mijn ‘energie-niveau’ op peil te brengen. Eerst grondig onderzoek door middel van diverse testen (bloed/darmen) en op basis daarvan ondersteuning door middel van diverse gerichte (voedings)supplementen. Al met al geruime tijd bij Linda ‘in behandeling’ geweest en dat al zeer tot tevredenheid. Linda is overigens niet alleen deskundig, maar bovendien een zeer prettige persoonlijkheid.”
T. Brussee

“In verband met wat darmklachten ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij daarbij zou kunnen helpen en ben terecht gekomen bij Linda. Ik voel mij prettig bij Linda en besloot met haar in zee te gaan.

Eerst heeft Linda aan de hand van degelijk onderzoek diagnoses gesteld en op basis daarvan worden diverse mineralen/vitaminen voorgeschreven. In overleg wordt een behandelschema opgesteld, waarbij Linda de vinger aan de pols houdt en waarop door haar ook steeds wordt bijgestuurd. Linda heeft mij professioneel
geholpen, zij kan goed luisteren en weet dat zodanig te interpreteren dat zij op die manier lichamelijke klachten op juiste wijze weet te verhelpen. 

Feitelijk heb ik geen (noemenswaardige) klachten meer, maar omdat ik het prettig vind ga ik toch met zekere regelmaat bij Linda langs voor controle.”
T. de Jong