De mogelijkheden van Global Diagnostics

Aangezien ik altijd op zoek ben naar innovatie en hoe mensen het best te kunnen ondersteunen, ben ik in januari gestart met een interessante cursus om Global Diagnositics metingen te kunnen uitvoeren. Een bijzonder apparaat met ongekend veel mogelijkheden, met als doel inzicht te krijgen in de oorzaak van klachten en daar direct een passende behandeling op te geven.
Bovendien kunnen er vroegtijdige verstoringen worden gesignaleerd, nog voordat er klachten ontstaan. Kortom; ook hier is Preventie een sleutelwoord.

De Zwitserse Global Diagnostics van Vitatec is een energetisch meet- en behandelsysteem. Het behoort tot de meest geavanceerde en vooruitstrevende technologische meet- en behandelsystemen ter wereld.
Sinds 1993 werken artsen en therapeuten in veel Europese landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, met dit systeem.
Een consult met Global diagnostics bestaat uit 3 onderdelen;
-meting
-analyse en advies
-behandeling

Om een beeld te hebben van wat er zoal gemeten wordt;
• Onze 13 lichaamssystemen;

o Immuunsysteem
o Lymfesysteem
o Spijsvertering
o Autonome zenuwstelsel
o Hart- en vaatsysteem
o Ademhaling
o Mond en kaakstelsel
o Zintuigen
o Voortplantingssysteem
o Spieren en skeletstelsel
o Urogenitaal stelsel
o Hersen- en zenuwstelsel
o Hormonaal systeem

• Compensatie capaciteit van het lichaam om disbalansen op te kunnen lossen
• Belasting van afval- en gifstoffen
• Organen en weefsels
• Micro- organismen, zoals bacteriën, virussen, schimmels en parasieten

En dit is nog maar in een nutshell van alles wat er gemeten wordt. Kortom; een prachtige manier om jezelf een APK te gunnen en/of meer inzicht te krijgen in de oorzaak van klachten.

Op 14 mei zal ik, in samenwerking met Raha Nahid, biologe en orthomoleculair therapeut, een lezing geven over de mogelijkheden van dit systeem.
Datum; 14 mei 2019
Tijd; 19u- 21u
Locatie; Katwijk
Toegang; €10
Aanmelding; via info@praktijklindazandbergen.nl
Extra’s; als extra ontvang je een leuke goodiebag met daarin een voucher ter waarde van €30 op een meting die normaal gesproken €90 kost