NES – Nutri-Energetic System

Nutri-Energetic System® (NES) is een  methode om inzicht te krijgen in uw gezondheid en om deze te verbeteren. In de NES therapie wordt de eeuwenoude oosterse geneeswijze gecombineerd met westerse inzichten in een modern technologisch systeem  waarbij de zwakke schakels in uw gezondheid worden gemeten. NES behandelt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau en kan uw eigen, eventueel reeds, gestarte proces versnellen en verstevigen.

Het doel van NES therapie is uw zelfgenezend vermogen te stimuleren, waardoor klachten verminderen of worden opgeheven.

Uw lichaamsveld wordt hierbij gelezen door een uiterst geavanceerd meetinstrument. Na een vraaggesprek met Linda legt u uw hand op dit meetinstrument, dat sterk aandoet als een grote computermuis. Vervolgens wordt het programma via de computer gestart waarna de uitslag direct met u wordt besproken.

De meting is efficiënt, pijnloos en geheel zonder risico, voor zowel volwassenen als kinderen. Binnen enkele seconden worden 145 tests van verschillende gezondheidsindicatoren afgenomen.

NES muis2

NES muis2

Hieronder ziet een korte impressie wat u te zien krijgt als de testen zijn afgenomen.

NES scherm detail

Na de meting wordt de behandeling bepaald. Een NES behandeling bestaat uit het innemen van druppels, infoceuticals genaamd. Iedere infoceutical is afgestemd op een specifieke blokkade en neemt deze blokkade weg.

NES infoceuticals

NES infoceuticals

NES is onder andere effectief gebleken bij spastische darm, voedingsintolerantie, suikerstof wisseling, ziekte van Crohn, huidziekten/ eczeem, epilepsie, slapeloosheid, allergie, ME, Multiple Sclerose, dementia, geheugen verlies, depressies, ADD/ADHD, chronische vermoeidheid, stress, zenuwuiteinde beschadigingen, maar ook uitblijven van een gewenste zwangerschap.

Ook mensen die hun vitaliteit en gezondheid in het algemeen willen verbeteren of mensen die hun persoonlijke ontwikkelingsproces willen versterken en ondersteunen, kunnen goed worden geholpen door middel van deze methode.