Aanbod

Tijdens het eerste consult zullen we een uitgebreide anamnese afnemen, ofwel vraaggesprek, om een zo goed en volledig mogelijk beeld te hebben van uw klachtenpatroon en u als persoon te leren kennen, om zo een holistische benadering te kunnen toepassen in de behandeling.

Op basis van deze anamnese bepalen we een behandelroute welke bij uw klachten en bij u als persoon dient aan te sluiten. Verder stellen we duidelijke doelen op om in de vervolgconsulten de beoogde doelstellingen tussentijds te evalueren, eventueel bij te sturen en de focus op vooruitgang te houden.

Linda werkt onder andere met het NES systeem en ondersteunt orthomoleculair. Meer informatie over orthomoleculaire ondersteuning, vindt u hier. Wanneer u meer wilt weten over het NES systeem, klikt u hier. Ook kunnen er aanvullende onderzoeken worden geadviseerd. Voor meer gegevens hierover, klikt u hier.

Afhankelijk van de uitkomst van de anamnese worden verschillende vormen van therapie gecombineerd om elkaar te versterken. Voedingsadviezen worden in ieder consult meegenomen.

Per consult nemen we ruim de tijd, waardoor u goed uw verhaal kwijt kunt wanneer u dit wilt. Hierin is vrijheid vanzelfsprekend gewaarborgd. Uit ervaring blijkt ook het gesprek op zich, onderdeel te zijn van de therapie.

De meeste behandelingen nemen vijf sessies in beslag. Dit is afhankelijk van uw klachten, de duur van uw klachten en uw gewenste resultaat.